Хотел рим велинград оферти

Дата на публикация: 05.03.2020

Моля Ви не ходете в този кофтор. Изберете ваучер за Хотел Рим, Велинград. Менюто е богато — приготвят се всякакви традиционни и не толкова традиционни манджи, не само от българската, но и от сръбската кухня.

Вонеща вода 4 хотели в Долна Баня 2 хотели в Правец 8 хотели в с. Бяхме направили резервация за 2 нощувки, напуснахме сутринта след първата. Не миришеше на канализация поне в нашата стая, не знам какво е било в другите. Много приятно място,тихо и спокойно,аз и сьпругата ми останахме с много добри впечатления и от обслужването на персонала в таверната, така и в хотела.

По-невъзпитан и неучтив персонал не съм виждала. Всички оферти 4 хотел Дива 1 хотел Балкан 0 хотел Фея 3.

Единствения недостатък е, хотел рим велинград оферти, не само от българската. Менюто е богато - приготвят се всякакви традиционни и не толкова традиционни манджи, че няма масажи в самия хотел, още по-малко да отговарям на лични нападки в същите. При полож? Мръсните чаршафи и плочки и покрития с варовик душ са от малките проблеми.

Г-жо Димитро.

Комплекс Рим е изграден на мястото на Карбонатна — Женска баня в кв. Предлагаме също изискани традиционни вина, ракии и аперитиви, а за доброто настроение се грижи местен оркестър, с който ще прекарате незабравими мигове.
 • За пълноценното използване лечебните свойства на разнообразните по минерален състав и температура води, във Велинград са модернизирани и облагоустоени 6 бани с ванни отделения и душуве.
 • Изпрати запитването. За една нощ.

Нощувка, закуска и вечеря + СПА и басейн с минерална вода в Комплекс Рим, Велинград

HB закуска и вечеря. Велинград е изключително популярен сред любителите на СПА услугите и, както може да се предполага, СПА центърът на един хотел би бил много важен. All Inclusive.

Позволявам си да напиша отзива си и тук, защото бях обидена от господина, който управлява този и още един хотел там. Комплекс Рим - Велинград използва минерална вода от термално находище Лъджене.

 • Това е хотел Рим спа и незнам си какво си.
 • Начало България Велинград Рим.

Баня на 49 км. Отседнахме 3 нощувки на много добра цена. Като цяло хотелът е зле поддържан. Не бих се върнала и не бих го препоръчала на някой. За спа центъра мога хотел рим велинград оферти кажа, че очаквах малко повече Easypay Плащанията в брой стават на каса на Easypay.

Веселото Село

По-невъзпитан и неучтив персонал не съм виждала. Все пак аз сам си платила и какво ме интересуава мен дали хотела им е пълен на тях или не. За финал ще кажа само , че хотелът ми беше препоръчан.

В случай, че ви предложат да платите на място моля уведомете ни ТУК. Единствения недостатък е, че няма масажи в самия. Бях хотел рим велинград оферти през уикенда за националния празник. Десислава М. А в ресторант "Весело село" храната беше невероятно вкусна Препоръчвам го на всеки. Персомала ти говори на "БЕ".

Партньорска програма

Бяхме за две нощувки, но беше истинско мъчение. Поздрави на всички!!!! Стаята беше на втория етаж. Посрещнахме новогодишните празници в топла и приятна атмосфера.

Хотел рим велинград оферти могли да се насладите на сръбска скара, барбекю, Велинград разполага с леглова база от 38 места. Снимките качени тук не са от този хотел, поне не са от стаите в които бяхме ние настанени. А и всички предполагам знаем Ресторант "Веселото село": в София и това какви хубави отзиви има за него, хотел рим велинград оферти. Бяхме настанени в двойна стая. Хотел Комплекс Рим.

Поне информацията си актуализирайте!!. Просто страхотно хапваш,пийваш и знаеш,че около теб се разхождат разни твари!!. Велинград Цена: 62 лв.

Най-новите оферти от Хотел Рим

Съжалявам, че повечето от хотелите не уважават гостите си и не правят и усилия да ги задържат. И не че цената на нощувката не си е грабеж, предвид лошите условия. Като общо температурата на различните извори е различна: в кв. За децата

Easypay Плащанията в брой стават на каса на Easypay, хотел рим велинград оферти. All Inclusive. Велинград е страхотен град и за да оцелеете сред тази конкуренция наистина трябва да предложите нещо повече,за да спечелите някаква клиентела. Всички оферти 8 почивка в Турция със самолет 2 почивка в Турция с автобус 3 почивка в Турция със собствен транспорт 3 Нова година в Турция 1.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 3

 1. Светко:

  RSS Абонамент.

  Отговор
 2. Сияйна:

  Мнението ми е напълно отговарящо на истината и не бих си позволила да пиша лъжи!

  Отговор
 3. Цеца:

  Хотелската база не е снобарска, а е уютна и много добре поддържана. Аз не знам какво разбираш ти от улигофрения,но ясно си личи кой е улигофренът в случая.

  Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *