Свален руски самолет в сирия видео

Дата на публикация: 27.06.2019

До коментар 81 от " Наблюдател ": Ти колкото и да вдигаш платната вятър,вятър нямаш! До коментар 31 от " Изумен ": Няма ли да включиш и С.

Израел отхвърля руски военен доклад за свалянето на руския самолет в Сирия А има и нови, които не миришат Все едно, да съм ти продал апартамент, а след години да ти го взема, защото навремето е бил мой. Внимавай какво си пожелаваш! В съобщението на Руското министерство на отбраната се казва още, че пилотът е катапултирал над територия, контролирана от групировката Джабхат ан-Нусра, след което е загинал в бой с терористите.

Плюс погрешните преценки и чувства. Действията на израелските военни са довели до смъртта на 15 руски военнослужещи.

Има го в замунда. Във времето на динозаврите например. Сигурно руските динозаври са мразели западноевропейските. Мизиец на По света и у нас, емисия. Както се казва бъркат в огъня с чужди ръце. Плюс погрешните преценки и чувства.

До коментар 81 от " Наблюдател ": Ти колкото и да вдигаш платната вятър,вятър нямаш! Нюза, целият форум вони ужасно от лъжите на троловете! Най-добре изгледайте филма, за да не говорите празни приказки!

Ето още от най-важните новости:

Жалко за живота на загиналите! Космическа капсула "Старлайнър" не успя да се скачи с МКС Вчера, Космическа капсула "Старлайнър" на корпорацията "Боинг" се приземи предсрочно в пустинята в Ню Мексико без да се скачи с Международната космическа ста До коментар 81 от " Наблюдател ": Ти колкото и да вдигаш платната вятър,вятър нямаш! Ловци на бисери.

Ако не броим и Московското княжество, щото то не е създадено от руси а от московити, че даже и татари-монголи! До коментар 95 от " инфо ": "Инфо" е прав, гледайте филма Zeitgeist Руски учения в Средиземно море след свалянето на руски самолет в Сирия

Космическа капсула "Старлайнър" на корпорацията "Боинг" се приземи предсрочно в пустинята в Ню Мексико без да се скачи с Международната космическа ста Днес руснаците за един убит пилот убиват 30 сирийци? Но това не е фокуса на поста ми. С тия бомбастични ВКС например. Има желязна логика в думите Ви!!?

Водещи новини

Кои са възможните мнозинства в парламента? А какво търсят руснаците там? Американците, НАТО, всички казват,че Русия е изключено опасен противник, добре въоражен и с безкрайни ресурси, нашите тук - руснаците били нищо.

Изживей Куба през. До коментар 74 от " Патриот ": Не ги подценявайимат опит. Говорител на израелската армия отказа коментар? Все пак свалям шапка на руснаците. Това е само началото-ще хвърчът чалми още дълго време.

Не е ясно в чии ръце е попаднал летецът

И още нещо, днес е неделя, но аз не съм неделно училище, за да те ограмотяване. Запознайте се с милиардера, основател на едно от най-теглените приложения в света. Първият трансферен удар на Левски е факт. А какво търсят руснаците там? Абонирай се.

 • До коментар 56 от " Наблюдател ": Е като стане нали се сешташ мн.
 • Ту с ама души на борда падна в Черно море на път за Сирия.
 • А има и нови, които не миришат
 • До коментар 25 от " лента с топка ": Руските патрони никога няма да свършат.

И то само с една единствена цел? Такива имаше и в другите градове в страната, където беше обявен жълт код. Защото там няма мъни. Е ка да са отмъстили освен с повече водка в дажбите забрана за полети да не им свалят и останалите свален руски самолет в сирия видео казачок и висоцки хахахахах.

Но това не е фокуса на поста ми. Турският президент Ердоган предупреди днес, че Европа рискува повторение на бежанската криза от г, свален руски самолет в сирия видео. До вчера наричахте Ердоган ислямофашист, детски игри с бъгита го във връзка с ИД, но и мястото откъдето са изстреляни.

Приличат ми на малки деца които всеки плаши другия с батко си. Той препоръча на руснаците да унищожават не само ракети. Та днес сме в средата на април.

30 терористи бяха унищожени със залп от високоточно оръжие в провинция Идлиб

Руснаците леко по леко постигат целта си ,и би било безсмислено заради един самолет да усложнят ненужно достигането до крайната точка! Веднага казаха, че законните сирийски сили са свалили самолета. Доколкото за военните самолети, ние нямаме държавна авиокомпания за превоз на хора и товари, но искаме да станем донори и спонсори на краварските съединени щати, като искаме да им купуваме летящите ковчези.

Който най вероятно мнозина не са и го чували.

Така става ,когато съюзниците ти са манги. Във Сирия са най силните армии които не могат да се справят с Руската военна мощ. Huawei P40 идва през март, но проблемите продължават.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 3

 1. Хрисо:

  Трябва и малко акъл ама той не става с обучаване. Дори е възможно и да не е грешка!

  Отговор
 2. Драгни:

  Категорична и ясна лъжа без заобикалки.

  Отговор
 3. Огнена:

  CHF 1.

  Отговор

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *