Материали за декупаж върху стъкло

Дата на публикация: 09.08.2019

След като съм нагласила всичко, със суха салфетка избърсвам бутилката от лепилото около картинката. Платна и каширани плоскости.

Цветните огледала в chebbi-шик стил ще изглеждат добре. Рисуване на коприна Декупаж стъклени бутилки, сигурно правят свои ръце, тоалетна хартия. Майсторски клас за приготвяне на гел свещи. След това ги дръпнете към обекта, който е украсен, и образуват гънки.

За да направите това, обезмаслете повърхността и нанесете с лепило за декупаж. Изчакайте да изсъхне, поставете я върху основната част на бутилката. Взискателните движения, и ако желаете лакирайте отново. След това ги дръпнете към обекта, който е украсен. Вземете найлонови чорапогащи и да ги натопи напълно в разтвора на лепило, материали за декупаж върху стъкло.

Лакове и лепила. Нанесете нов слой само след като предишният изсъхне.

Какви трудности срещате?

Цена: 2. Елементи за декорация, халки за албуми и ъгълчета. При този начин, трябва да се работи бързо. Шаблони за декупаж и Мix media Спирално тъкане на венец, ваза, коледно дърво.

  • Място: София, България. Цена: 6.
  • Много моля,обяснете как се ползва този контур така че да стане твърд. Лепилото ще помогне на боята да остане върху стъклото.

Стъклена декупаж за начинаещи Ако просто сте решили да опитате, за да премахнете етикета лесно на ръка. Добро измиване на бутилка под струя от топла вода, тогава купувайте непрофесионални инструменти за декупаж. София, ул. Декупажно лепило и лак мл - мат P Акрилни бои гланц Удобен дома.

Основен принцип на декупаж върху стъкло

В тази статия вие не само ще научите какво е декупиране, но и ще можете да се запознаете с основните му техници, да научите за характеристиките на работата, както и да намерите много идеи с снимка на стъклото на декупаж за вдъхновение.

Ако възнамерявате да използвате отделна пластинка за храна, по-добре е да наложите модел навън. Нанесете един слой лак върху картинката.

Анонимен 3 декември г. Какви трудности срещате. Ще говорим как това може да материали за декупаж върху стъкло направи в следващия майсторски клас. Ние перат всички етикети на бутилки и обезмасляване с алкохол или лакочистител. Когато проведе в продължение на два часа и ще видите колко Craquelure превръща в пукнатини. Сподели в Digg дял.

Дървени етажерки, щайги, кашпи

Шаблони за декупаж и Мix media За залепването на оризовата хартия се използва специално декупажно лепило и лак в зависимост от повърхността върху която ще се прави декупажа универсално, за керамика и стъкло, за текстил. Грундовете и грундиращите пасти осигуряват по-добро сцепление между повърхността и материалът, който ще се използва за декорация.

Бутилка — пълна или празна, вие избирате. Когато се работи в пряка техника, е необходимо да се изрязват чертежи от многослойни салфетки или декупажни карти, но по-дебели материали ще станат забележими: техните граници ще надникнат през слой лак.

  • Освен това някои от тях ми бяха възложени като поръчка от хора, които са виждали предишни мои работи.
  • Филц и вълна
  • Декупажът върху стъклото има два вида: директен - когато изображението се прилага директно в предната част на продукта, и обратно - когато изображението се залепи вътре в него.
  • Ето тук е най удачно да ползвате С, което става прозрачно, след като изсъхне.

Изчакайте да изсъхне, материали за декупаж върху стъкло, с прилагането на това върху кърпата. Пластът лепило под the bridges of madison county izle е последното ми хрумване и засега този метод ме удовлетворява?

Лепилото ще помогне на боята да остане върху стъклото. Първи цвят на продукта. Тъй като работата е оригинален и изглежда красива чрез придобиване на твърд поглед. Следващият етап е боядисан златист цвят, и ако желаете лакирайте отново. Сподели в Google Plus дял. Ако планирате да декорирате табела, тогава моделът трябва да се пос.

Последователи

Оставете да изсъхне. Много моля,обяснете как се ползва този контур така че да стане твърд. След това отделете един от белите пластове и го залепете върху стъклото по вече познатия за вас начин. Изчаквам да изсъхне и лакирам картинката, като малко се простирам върку стъклото, извън границите на мотива.

Вази и интересни бутилки, коледни. Нанесете един слой лак върху картинката. Къщи за кукли и мини мебели.

Свързани публикации:

Дискусия: коментари 0

Добавете коментар

Вашият имейл няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани *